Η Τοποθεσία

Το Πήλιο είναι το βουνό όπου έγινε η Τιτανομαχία! Το Πήλιο είναι το βουνό των Κενταύρων! Το Πήλιο της Φιλύρας και του Χείρωνος Κένταυρου, του δάσκαλου του Ιάσονος και του Αχιλλέως!

Το Πήλιο του 70%, των βοτάνων όλου του κόσμου! Το Πήλιο του Ρήγα Φεραίου, του Άνθιμου Γαζή και άλλων πολλών λογίων της επαναστατικής Ελλάδος! Το Πήλιο είναι το θεικότερο μέρος όλου του κόσμου!

ΠΗΛΙΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΗ

Το Πήλιο, την άνοιξη είναι μία νατουραλιστική συγχορδία αποτελούμενη από εκατοντάδες ειδών λουλουδιών, χρωμάτων, πουλιών, μοναδικών δένδρων και σπανιότατων βοτάνων. Η άνοιξη στο Πήλιο είναι μια εποχή κατάλληλη για κάθε λογής εκδρομικές δραστηριότητες.


ΠΗΛΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Το Πήλιο, το καλοκαίρι είναι ένας ιδιαίτερα ξεχωριστός τόπος για θερινές διακοπές διότι προσφέρει ένα συνδυασμό από δροσιά, αρχοντική γραφικότητα, υπέροχες μικρές ή μεγάλες παραλίες, θαλάσσιες δραστηριότητες, τοπικά εδέσματα. Το καλοκαίρι στο Πήλιο είναι μία εποχή κατάλληλη για camping και περιήγηση στα γύρω νησιά του εντός του Παγασητικού Κόλπου.

ΠΗΛΙΟ ΚΑΙ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Το Πήλιο, το φθινόπωρο είναι μία πανδαισία από τον συνδυασμό χρωμάτων του κόκκινου και της ώχρας, της μυρωδάτης βρόχινης ατμόσφαιρας και της μαγευτικής επικάλυψης των δρόμων και των γραφικότατων πλατειών των χωριών από τα φθινοπωρινά φυλλώματα. Το φθινόπωρο στο Πήλιο είναι μία εποχή κατάλληλη για πεζοπορικές και ορειβατικές δραστηριότητες.


ΠΗΛΙΟ ΚΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Το Πήλιο, τον χειμώνα είναι παγκοσμίως υπέροχος τόπος διότι οι κατάλευκες χιονοπτώσεις το παρενδύουν με τρόπο ονειρικό. Ο χειμώνας στο Πήλιο είναι μία εποχή κατάλληλη για σκι μέσα στις αγριόλευκες ατενίζοντας ταυτόχρονα δύο θάλασσες και με διαμονή σε δωμάτια που έχουν τζάκι στα αρχοντικά καταλύματα.